Projects /

Blocks

Blocks

Duurzaam, planetproof, praktisch en prachtig! Blocks van Design Djunky zijn modulaire blokken die naar eigen wens kunnen worden aangepast in kleur en samenstelling. Blocks zijn in elke (kantoor-) ruimte toe te passen als akoestische oplossing, roomdivider of esthetisch element.

Waarom Blocks?

Akoestiek – Veel kantoorruimten maken tegenwoordig gebruik van het ‘open space’ concept. Uit onderzoek blijkt dat geluidshinder een van de grootste ergernissen is in open kantoorruimten. Om deze geluidshinder te minimaliseren zijn akoestische oplossingen nodig. Blocks voorziet in deze behoefte aan verbeterde akoestiek.

Roomdivider – Digitalisering is overal, de toekomst is digitaal. Dat betekent vanuit praktisch oogpunt dat er steeds meer ‘in the cloud’ wordt opgeslagen en er dus steeds minder kastruimte nodig is. Deze kasten werden in werkomgevingen vaak gebruikt om akoestische waardes te verbeteren maar ook om een verdeling tussen afdelingen te creëren.

Met Blocks kunt u eenvoudig en naar eigen wens en inzicht een akoestische afscherming creëren. En deze afscherming kunt u zo bijzonder maken als u zelf wilt. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een plantenbak of een zitje kunt u de elementen op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden toepassen.

Eenvoudig – Blocks zijn zo eenvoudig te monteren, dat werkelijk iedereen dit kan doen.

Door middel van clips zijn de blokken gemakkelijk aan elkaar en los van elkaar  te koppelen. Dezelfde blokken zijn ook op de wand toepasbaar.

Duurzaamheid – Veel akoestische oplossingen worden vervaardigd van foam en schuimrubber. Deze materialen zijn zeer belastend voor het milieu en absoluut niet duurzaam. Ontwerper Orlando Tjin Asjoe van Design Djunky heeft alles in werking gesteld om de akoestische elementen van Blocks zo duurzaam mogelijk te maken. En dat is gelukt!

Het binnenwerk van de Blocks is gemaakt van gerecycled karton en de deksel van de modulaire blokken wordt vervaardigd van biologisch afbreekbaar geperforeerd papier. Het geheel wordt gevuld met gerecycled textiel (eventueel van uw eigen bedrijf) waardoor de akoestische werking optimaal is. De toegepaste stof van de Blocks wordt gefabriceerd van gerecycled polyester.

Sociaal maatschappelijk verantwoord – Alle onderdelen van Blocks zijn zo ontworpen dat ze door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen worden gemaakt. Daarnaast worden de onderdelen zo lokaal mogelijk gefabriceerd, zodat de CO2 footprint zo klein mogelijk blijft.

Personal /

test 3

dkdkcvgihij vú; ligfydkd.bn;b

c gyufghhh”

jpojpi

i

9[8yu

ikjogflg[kK

Uncategorized /

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!